DESPRE NOI - OBIECTIVE

Cine suntem noi?
O persoana juridica romana de drept privat, fara scop patrimonial, non-guvernamentala, non-profit, independenta, care s-a nascut in anul 2012 din initiativa a trei colege de clasa care au beneficiat de aceeasi educatie initiala de calitate, in profesia de dascal, absolvind in 2001 Colegiul National "Stefan Velovan" din Craiova. Credem cu tarie ca avem o echipa competenta care poate contribui la cresterea gradului general de calitate la toate nivelurile de educatie si formare a copiilor, adolescentilor si adultilor din Romania in scopul insertiei pe piata europeana a muncii. Competentele, experienta si expertiza fiecarui membru al echipei EduFor, in domenii precum educatie, formare, management, finante, resurse umane, vor constitui un sprijin in tranzitia de la scoala la viata activa.

Ce urmarim?
Promovarea si sustinerea educatiei, formarii si invatarii pe tot parcursul vietii a cetatenilor romani in vederea cresterii ratei de participare pe piata europeana a muncii.

Care sunt obiectivele noastre?
(1) Sustinerea educatiei formale, nonformale si informale a copiilor si tinerilor in vederea dobandirii unor competente si abilitati necesare dezvoltarii personale pentru integrare profesionala si cetatenie activa;
(2) Sustinerea formarii profesionale de calitate;
(3) Sprijinirea insertiei cetatenilor romani pe piata europeana a muncii;
(4) Promovarea drepturilor omului, a diversitatii culturale, a egalitatii de sanse si a nediscriminarii;
(5) Promovarea educatiei in spiritul dezvoltarii durabile.

» Consulta Statutul Asociatiei EduFor Craiova