CE ESTE EDU FOR FUTURE

Crezi in tine

Edu For Future este proiectul nostru de suflet în care am pus toată experiența noastră ca mame, profesori, manageri, traineri, toată energia, știința, dorința, curajul și pasiunea pentru educație. Am pornit la drum cu încredere, cu dragoste pentru copii, cu dorința de schimbare, cu bucuria lucrului bine făcut și cu mentalitate deschisă, conceptul Arbinger pe care proiectul SuperTeach l-a adus în sufletul echipei noastre și care ne călăuzește în tot ceea ce realizăm împreună.

EDU FOR FUTURE

 • Locul unde construim relații, ascultăm, înțelegem și învățăm, locul în care privim măreția din fiecare copil, trezim interesul și imaginația, locul în care fiecare copil este văzut, valorizat, apreciat, încurajat.
 • Un concept educațional care oferă părinților o soluție sigură și eficientă privind educația și timpul de calitate petrecut de copilul lor în afara familiei.
 • Locul în care fiecare copil este permanent supravegheat și îndrumat în efectuarea temelor, ținând cont de nevoile, provocările și obiectivele fiecăruia.
 • Un program care oferă fiecărui copil oportunitatea dezvoltării cognitive, un plus de educație socio-emoțională, sănătate prin mișcare și dezvoltarea abilităților pentru viață, pentru viitor.

Edu For Future - un mediu alternativ de educație de calitate în care fiecare copil este valorizat și este pregătit pentru viață, pentru viitor, pentru succes personal și profesional.

Edu For Future oferă servicii suport pentru educație de calitate pentru elevii craioveni din ciclul primar, le valorizează aptitudinile, interesele și talentele, le oferă oportunități de dezvoltare cognitivă și socio-emoțională variate, le dezvoltă abilitățile de viață, contribuie la asigurarea împlinirii lor pe plan personal, social și profesional și îi pregătește pentru viitor.

 • Construim relații
 • Ascultăm
 • Înțelegem
 • Învățăm
 • Calitate mult mai bună a studiului. Copilul va asimila și va utiliza mai bine cunoștintele, va reuși să își creeze un program bine pus la punct, care să îi ofere eficiență maximă în tot ceea ce face. Astfel, rezultatele școlare vor fi mai bune, iar disponibilitatea pentru studiu va crește.

 • Abilități de viață pentru copii. Una dintre cele mai mari probleme în învățământul românesc este faptul că reușește cu mare greutate sau chiar deloc să identifice și să încurajeze interesele și talentele fiecărui copil. Programul afterschool conceput este construit în așa fel încât să îi ajute pe cei mici să își descopere interesele, să își valorizeze și să își dezvolte aptitudinile și talentele.

 • Competențe digitale, matematice, științifice, spirit de inițiativă și antreprenoriat . Cele 8 competențe-cheie stabilite la nivel european se află tot mai mult în atenția părinților, astfel încât copiii să fie capabili să se adapteze la societatea în permanentă schimbare. Având în vedere acest aspect, Edu For Future își propune dezvoltarea acestora prin activitățile propuse.

 • Capacități de relaționare. Participând la programul afterschool, copiii reușesc să relaționeze mult mai bine atât cu colegii, cât și cu adulții. Acest lucru îi ajută să își dezvolte sentimentul de apartenență în comunitate și să se descurce mult mai ușor în viitor.

 • Mai puține ore în fața televizorului și în fața tabletei . Majoritatea copiilor din ziua de astăzi îți petrec foarte mult timp în fața tabletei, în fața telefonului sau în fața televizorului. Evident, nu este un lucru pe care poți să îl interzici, însă, cu cât sunt mai puține ore, cu atât mai bine.

 • Un mediu sigur după școală. Părinții își știu întotdeauna copiii în deplină siguranță, deoarece mediul în care sunt la afterschool este unul sigur. În plus, acesta oferă garanția faptului că fiecare copil care participă la programul afterschool beneficiază de supraveghere permanentă de personal specializat, profesori cu o pregătire temeinică și o bogată experiență în domeniul educației.