ECHIPA

EDU FOR FUTURE este proiectul nostru de suflet, 4 absolvente de liceu pedagogic, 4 învățătoare care adună împreună peste 65 de ani de experiență în domeniul educației, 4 mame de elevi, 4 oameni echilibrați și pozitivi.
Am pus în el toată experiența noastră ca mame, profesori, manageri, traineri, toată energia, știința, dorința, curajul și pasiunea pentru educație.
Pornim la drum cu încredere, cu dragoste pentru copii, cu dorința de schimbare, cu bucuria lucrului bine făcut și cu mentalitate deschisă, conceptul Arbinger pe care proiectul SuperTeach l-a adus în sufletul echipei noastre și care ne va călăuzi în tot ceea ce vom realiza împreună.
VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNCREDERE!
 •  

  Profesor învățământ primar
  Clasa pregătitoare

  Școala Gimnazială ”Traian” Craiova

  DANA COTOI

  "Măsurând viaţa în ani şcolari, 25 la număr, învăţând de la copii şi ajutându-i să descopere că sunt mai buni decât credeau, îmi doresc să fi devenit profesorul care nu predă lecţii de zbor înalt, ci acela care îi învaţă pe copii că este mult mai important să încerce, să aleagă, să decidă."
 •  

  Profesor învățământ primar
  Clasa I/
  TIC

  Școala Gimnazială ”Traian” Craiova

  DIANA BRĂTUCU

  "După 18 ani de activitate ca învățătoare, inspector școlar, director, manager de proiect, sunt din ce în ce mai pasionată de educație, cred cu tărie că schimbarea începe cu tine însuți și consider că fiecare persoană din jurul meu contează la fel de mult ca mine. Și încă mai sper la ”o școală ca afară":)”
 •  

  Profesor învățământ primar
  Clasele II+III

  Școala Gimnazială ”Traian” Craiova

  RALUCA DIACONU-DINU

  ”În cei 20 de ani alături de zeci de copii, am pus mare preț pe dezvoltarea relațiilor de încredere, armonie și înțelegere între toți oamenii mici și mari pe care i-am întâlnit. Cred că un dascăl bun este acela care dovedește echilibru emoțional, tact și, mai ales, răbdare.
  Īmi plac sporturile de echipă, iubesc fotbalul, muzica și drumețiile montane.”
 •  

  Profesor/
  Consilier

  Asociația EduFor Craiova

  GABRIELA DUMITRAȘCU

  ”În cei 11 ani în domeniul resurselor umane, am observat că angajatorii apreciază mai mult competenţele transversale. Din 2012, conduc un ONG care îi ajută pe elevi să își dezvolte aceste competențe, să descopere ceea ce le-ar plăcea să facă în viață pentru că eu cred că poți face un lucru măreț doar dacă iubești ceea ce faci.”
 •  

  Manager/
  Profesor
  Lb. engleză

  Clubul de Engleză
  Fly High

  CLAUDIA COCHINA - FLY HIGH

  Claudia este fondatorul Clubului de Engleză Fly High, proiectul ei de suflet pe care îl coordonează din anul 2011.
  Cu o viziunea a educației orientată pe dezvoltarea completă a elevilor, dar și cu o experiență internațională recunoscută, Fly High este centru de testare, simulare și pregătire Cambridge. http://flyhighenglishclub.ro/
 •  

  Profesor de dans

  Dance Beat/
  Școala ”Traian”

  ANA-MARIA TRAȘCĂ

  Pentru Ana, dansul nu este doar un hobby, este o formă de exprimare și un mod de viață. De peste 10 ani, Ana este o sursă de inspirație pentru sute de copii care cresc în pași de dans sub ochii ei. În prezent, coordonează școala de dans ”Dance Beat”, înființată în 2015, timp în care a adunat în palmares sute de premii naționale și internaționale.
 •  

  Profesor de Științe

  C.N.P.
  ”Ștefan Velovan”

  CARMEN CĂLUGĂRU

  În cei peste 20 de ani de activitate, Carmen a reușit să stârnească interesul a sute de copii să caute răspunsuri despre propria existență, despre evoluția speciei umane, despre mediul înconjurător, i-a ajutat să privească viața din mai multe unghiuri. De-a lungul timpului, a pregătit zeci de tineri care au ales să studieze medicina.
 •  

  Profesor Lb. spaniolă/
  Profesor asistent

  Edu For Future

  MIHAELA ROȘCA

  Mihaela este o tânără absolventă a Universității din Craiova, studentă Erasmus la Universitatea din Barcelona, implicată activ în proiecte educaționale și de voluntariat. Iubește copiii și a decis încă din gimnaziu să devină profesor, urmând sfatul profesorului ei de Limba română, cel care i-a insuflat dragostea pentru literatură.

NOUTĂȚI:
PARTENERI:

FlyHigh


UCV