AFTERSCHOOL

EDU FOR FUTURE este:
 • Locul unde construim relații, ascultăm, înțelegem și învățăm, locul în care privim măreția din fiecare copil, trezim interesul și imaginația, locul în care fiecare copil este văzut, valorizat, apreciat, încurajat.
 • Un concept educațional care oferă părinților o soluție sigură și eficientă privind educația și timpul de calitate petrecut de copilul lor în afara familiei.
 • Locul în care fiecare copil este permanent supravegheat și îndrumat în efectuarea temelor de cei mai buni specialiști, ținând cont de nevoile, provocările și obiectivele fiecăruia.
 • Un program care oferă fiecărui copil oportunitatea dezvoltării cognitive, un plus de educație socio-emoțională, sănătate prin mișcare și dezvoltarea abilităților pentru viață, pentru viitor.
Programul afterschool pentru anul școlar 2019-2020 este pregătit pentru 3 grupe de maxim 12 copii fiecare:
 • clasa pregătitoare, prof. coordonator Dana Cotoi;
 • clasa I, prof. coordonator Diana Brătucu;
 • clasele a II-a+a III-a, prof. coordonator Raluca Diaconu-Dinu;
PROGRAMUL ZILNIC, de luni până vineri, în intevalul 12.00 – 18.00*:
 • 12 - 12.15: Transportul elevilor de la școală: copiii din Școala ”Traian” vor fi însoțiți de profesorii coordonatori ai Edu For Future copiii din alte școli vor fi însoțiți de familie
 • 12.15 - 13.15: Servirea mesei de prânz, odihnă și relaxare
 • 13.15 - 13.30: Întâlnirea grupului
 • 13.30 - 16.30: Activități cu sprijin specializat: supraveghere și îndrumare în efectuarea temelor, pregătire pentru performanță, recuperarea lacunelor în învățare, lectură/ Ateliere tematice;
 • 15.30 - 16.30: Gustare (15 min, în funcție de programul zilnic)
 • 16.30 - 18.00: Joc și mișcare în aer liber, jocuri tematice, plimbări în Grădina Botanică
Ateliere tematice (un atelier/zi):
- Limba engleză - echipa Fly High;
- Dans - Ana-Maria Trașcă;
- Științe pentru copii - Carmen Călugăru;
- Introducere în IT - Diana Brătucu;
- Artă și creație în limba spaniolă - Mihaela Roșca.

Program Ateliere


*Programul orar este unul estimativ și poate suferi modificări, în funcție de nevoile, interesele și provocările copiilor, de condițiile meteorologice, de disponibilitatea partenerilor Edu For Future

TAXA DE PARTICIPARE la programul afterschool este de 1000 lei/lună în care sunt incluse serviciile educaționale, cinci ateliere tematice/săptămână, toate rechizitele și materialele de lucru necesare derulării activităților afterschool, auxiliare pentru pregătirea suplimentară, apă potabilă pentru fiecare copil.
În cazul înscrierii fraților, se aplică un discount de 50% pentru taxa de participare celui de-al doilea copil.
Pe lângă taxa de participare, pentru fiecare copil se va achita suma de 15 lei/zi, reprezentând contravaloarea hranei zilnice care include masa de prânz și o gustare, asigurate de firmă de catering specializată (Restaurant ”Vatra Romană”).

PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:
1. Completarea formularului on-line: FORMULAR DE ÎNSCRIERE;
2. Confirmarea prin SMS a datei întâlnirii (copil, părinți, echipa Edu For Future);
3. Întâlnire cu echipa Edu For Future (dorim să ne asigurăm că programul Edu For Future este unul potrivit pentru copil);
4. Confirmarea înscrierii la programul afterschool;
5. Plata în avans a taxei de participare.

ATELIERELE TEMATICE își propun dezvoltarea competențelor-cheie stabilite la nivel european, competențe fundamentale pentru fiecare persoană în cadrul unei societăți bazate pe cunoaștere.
Atelierul de limba engleză este susținut de echipa Fly High: www.flyhighenglishclub.ro;
Cu o viziunea a educației orientată pe dezvoltarea completă a elevilor, dar și cu o experiență internațională recunoscută, Fly High este centru de testare, simulare și pregătire Cambridge, partenerul colegiului britanic Brooke House College și membru al Rețelei Europene de Predare de Engleză pentru Copii, singurul partener al Consiliului Britanic din București pentru clubul de conversație BritTEEN.
Fly High folosește cele mai bune materiale de lucru pentru a atinge obiectivele educaționale, inclusiv platformele create la Oxford și Cambridge University pentru programele de învățare a limbii engleze care dau rezultate foarte bune. Fiecare material utilizat funcționează ca o programă în sine, fiind adaptate pe vârstă și nivel, urmărind continuitatea și progresul, precum și Cadrul european comun de referință pentru limbi străine.

Atelierul de Dans este susținut de Ana-Maria Trașcă, profesor de educație fizică și sport la Școala Gimnazială „Traian” și coordonatorul Școlii de dans ”Dance Beat”, cea care a inspirat sute de copii să iubească acest sport, alături de care a obținut sute de premii naționale și internaționale.
În cadrul atelierelor de dans, copiii vor fi familiarizați cu mișcări de dans modern și dans urban, vor învăța coregrafii împreună cu grupa lor.
Atelierele de dans contribuie la creșterea și modelarea armonioasă a corpului, reprezintă o formă de distracție și relaxare alături de alti copii, le oferă ocazia de a-și manifesta trăirile și a se descarca psihologic de micile lor probleme copilărești, de a capăta încredere în forțele proprii, de a-și dezvolta simțul responsabilității și de a-și îmbunătăți memoria, concentrarea, echilibrul, forța, coordonărea și flexibilitatea.

Atelierele de „Științe pentru copii” își propun să dezvolte curiozitatea cu care copiii se nasc, să le inspire mintea să exploreze, să caute răspunsuri despre propria existență, despre evoluția speciei umane, despre mediul înconjurător, să privească viața și lumea din jurul lor din mai multe unghiuri, să introducă în mințile lor minunile științei.
Atelierele sunt susținute de Carmen Călugăru, profesor de Biologie la Colegiul Național Pedagogic Craiova, cea care propune o abordare practică, interactivă, bazată pe observare directă, investigare și experiment.
Atelierele sunt structurate pe mai multe module:
1. Lumea nevăzută – microscopie
2. Corpul uman pe înțelesul celor mici
3. Curiozități despre animale sau animale curioase – etologie (comportamente)
4. Laboratorul de chimie
5. Fenomene ale naturii
6. Micul botanist – Explorator în lumea plantelor

Atelierele „Introducere în IT” își propun să le ofere copiilor cunoștințe IT necesare în societatea informațională aflată în continuă dezvoltare, să le dezvolte abilitățile de a folosi eficient un computer, nu doar pentru joc, ci și în viața cotidiană, acasă sau la școală.
Atelierele urmăresc programele ECDL, pregătindu-i astfel pe elevi pentru susținerea examenelor de obținere a permisului de conducere a calculatorului (ECDL – European Computer Driving Licence), cel mai răspândit standard de certificare a abilităților de utilizare a computerului, recunoscut la nivel internaţional. Diana Brătucu, coordonatorul atelierelor de ”Introducere în IT” este coordonator Centrului de testare acreditat ECDL din cadrul Școlii „Traian” și examinator autorizat ECDL România.
Pentru detalii privind permisul ECDL, vă invităm să accesați website-ul: www.ecdl.ro
Astfel, atelierele „Introducere în IT”, vor fi organizate pe trei module:
1. Utilizarea computerului, care va urmări dezvoltarea competențelor privind utilizarea dispozitivelor, crearea și organizarea fișierelor;
2. Instrumente Online, care va urmări dezvoltarea competențelor privind navigarea pe Internet, căutarea informațiilor, comunicarea online și e-mail;
3. Editare de text – Microsoft Word, care va urmări dezvoltarea competențelor privind utilizarea unei aplicații de procesare de text pentru crearea unor documente uzuale.
Atelierele vor avea caracter practic-aplicativ, elevii vor lucra pe câte un computer pus la dispoziție de Edu For Future, iar informațiile și aplicațiile vor fi accesibilizate în funcțiie de particularitățile de vârstă și individuale ale fiecărui copil.

Atelierul de „Artă și creație în limba spaniolă” este un atelier creativ și, în același timp, de învățare a limbii spaniole la nivel elementar, în care cuvântul „învăț” va fi sinonim cu „mă distrez”.
Cuvinte și expresii din limba spaniolă vor fi predate sub formă de joc, folosind muzica, dansul sau activitățile interactive și vor fi consolidate printr-o activitate creativă de tip art & craft, în care copiii vor construi obiecte și ființe despre care au învățat.
Atelierele vor fi susținute de Mihaela Roșca, o tânără absolventă a Universității din Craiova, studentă Erasmus la Universitatea din Barcelona, implicată activ în proiecte educaționale și de voluntariat, care iubește copiii, hotărând încă din gimnaziu să devină profesor, urmând sfatul profesorului ei de Limba română, cel care i-a insuflat dragostea pentru literatură.

Pentru orice altă întrebare, vă invităm să ne contactați prin e-mail: contact@edufor.ro, telefon/WhatsApp: 0761331330, persoană de contact: Gabriela Dumitrașcu.

MENIU SĂPTĂMÂNAL

PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Consultați nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru înregistrarea on-line
NOUTĂȚI:
PARTENERI:

FlyHigh


UCV