INSCRIERI

AFTERSCHOOL 2019-2020

Programul afterschool pentru anul școlar 2019-2020 este pregătit pentru 3 grupe de maxim 12 copii fiecare:
  • clasa pregătitoare, prof. coordonator Dana Cotoi;
  • clasa I, prof. coordonator Diana Brătucu;
  • clasele a II-a+a III-a, prof. coordonator Raluca Diaconu-Dinu

Taxa de participare la programul afterschool este de 1000 lei/lună, la care se adaugă 15 lei/zi contravaloarea hranei zilnice care include masa de prânz și o gustare, asigurate de firmă de catering specializată. În cazul înscrierii fraților, se aplică un discount de 50% pentru taxa celui de-al doilea copil.

Pașii pentru înscriere:
1. Completarea formularului on-line: FORMULAR DE ÎNSCRIERE;
2. Confirmarea prin SMS a datei întâlnirii (copil, părinți, echipa Edu For Future);
3. Întâlnire cu echipa Edu For Future (dorim să ne asigurăm că programul Edu For Future este unul potrivit pentru copil);
4. Confirmarea înscrierii la programul afterschool;
5. Plata în avans a taxei de participare.

Pentru orice altă întrebare, vă invităm să ne contactați prin e-mail: contact@edufor.ro, telefon/WhatsApp: 0761331330, persoană de contact: Gabriela Dumitrașcu.

PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Consultați nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru înregistrarea on-line


ȘCOALA DE VARĂ ”EDU FOR SUMMER”
Vara acesta, dorim să le creăm o vacanță activă de neuitat. De aceea, am creat ȘCOALA DE VARĂ - EDU FOR SUMMER pentru copiii din ciclul primar, în care le propunem 12 ateliere tematice/ 12 săptămâni de aventuri educaționale, cu activități variate, relaxante și interactive, care le oferă îmbunătățirea cunoștințelor, dezvoltarea abilităților de viață, socializarea în grup, jocuri de toate felurile și multă distracție.
Durata unui atelier este de 5 zile lucrătoare consecutive, în intervalul orar 8.00 – 18.00. Activitățile se vor derula la sediul Edu For Future SRL din Craiova, str. Filantropiei, nr. 1 bis (lângă Spitalul Filantropia), dar și în Grădina Botanică, instituții de cultură și de artă, instituții publice și private, în funcție de tematica săptămânii.
Prețul unui atelier este de 200 lei/saptămână, max 10 h/zi, de luni până vineri, la care se adaugă 15 lei/zi, contravaloarea hranei zilnice care include masa de prânz (felul 1 și felul 2) și 2 gustări, asigurate de firmă de catering specializată.
În funcție de numărul de ateliere (săptămâni) selectate se aplică reduceri, așa cum sunt prezentate mai jos.

Pachete discount preț:
  • 2 ateliere 5%: 190 lei/săptămână
  • 3 ateliere 10%: 180 lei/săptămână
  • 4 ateliere 15%: 170 lei/săptămână
  • 5 ateliere 20 %: 160 lei/săptămână
  • 6 sau mai multe ateliere 25%: 150 lei/săptămână
Pași pentru înscriere la ȘCOALA DE VARĂ - EDU FOR SUMMER:
Locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să nu achitați taxa de participare înainte de confirmarea și primirea facturii prin e-mail.
Pentru orice altă întrebare, pentru vizitarea centrului și întâlnire cu echipa, vă invităm să ne contactați prin e-mail: contact@edufor.ro, telefon/WhatsApp: 0761331330 - persoană de contact: Gabriela Dumitrașcu.

PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Consultați nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru înregistrarea on-line
Consultați nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru înscrierea și participarea la școala de vară EDU FOR SUMMER 2019
NOUTĂȚI:
PARTENERI:

FlyHigh


UCV